Pooler i betong

Våra pooler i betong är till för dig som ställer höga krav på stil, hållbarhet och miljö. Den kläs antingen med liner eller kakel (klinker). Båda varianterna finns i många färger och mönster. En betongpool ökar värdet på din tomt även på sikt eftersom den håller i ”evigheter”

Du väljer själv om du vill ha kakel eller svetsad liner. Det senare alternativet är lättare att underhålla och blir minst lika snyggt. Det går även att kombinera liner med klinker från strax under vattenlinjen och upp för ett ”kaklat” intryck.

En betongpool har fler fördelar: Tack vare att betongpooler är konstruerade på plats i din trädgård kan du ha en obegränsad kontroll över utseendet. Betongpooler kan tillverkas i praktiskt taget vilken form och stil som helst så om din trädgård är lite besvärlig och du behöver en anpassningsbar pool, eller om du har en klar idé för en poolkonstruktion som du vill bygga, är en betongpool rätt val för dig.

Betongpooler är också extremt enkla att anpassa, så du kan få t.ex. trappa, avsatser eller andra ytor skapade precis som du önskar. Du kan få en helt unik pool som är anpassad för din smak, vilket inte är fallet med glasfiber eller andra färdigbyggda pooler. Betongpooler är även kända för sin långa hållbarhet vilket är bra vid en värdering av tomten. Den släpper heller inte ifrån sig något miljöfarlig material ut i naturen med åren. Vissa pooler vittrar sönder efter hand men det gör inte våra betongpooler. Det enda som kan behövas bytas ut efter tid är själva linern, men dagens linermaterial är mycket hållbara

Vi kan göra ett fotomontage på din tomt så du ser hur det ungefär kommer se ut när poolen är på plats. Välkommen att ta kontakt med oss redan idag.

Anpassningsbar

Betongpooler kan anpassas efter önskemål
Betongpool1

Elegance

Med denna liner får du en mörkare färg på vattnet
Rinolit2

Authenic

Denna liner ger ett närmast turkost vatten
Rinolit3

Specialtrappa och avsats

Kan anpassas med trappa, avsatser eller andra ytor
En betongpool är lätt att anpassa