Betongpool byggare Stockholm
Om Elitpool

Hos oss får du hjälp med allt som rör din pool. Vi utför allt från totalentreprenad av ditt poolbyggande till installationer, reparationer, monteringar och konsultationer vid befintliga anläggningar.
Efter flera år i branschen står vi för ett tryggt val med högsta kvalité, kunnande och service.

Reparationer, linersvetsning m.m.

Vi har stor erfarenhet av reparationer av pooler. Linersvetsning är en specialitét

Vackra, eleganta pooler

Sätt pricken över i:et på din tomt, med en vacker pool blir det utrymme för både njutning, lek och motion i vardagen. Med exklusiva, kvalitativa varumärken skapar vi, tillsammans med dig din nya drömpool.

Vi tar dina idéer på allvar och med vårt kunnande strävar vi efter att förverkliga dem. Med kreativa lösningar och flexibilitet anpassar vi oss till dig och skapar något utöver det vanliga. Vi kan bygga din design och hjälper dig med idéer eller så tar vi hand om designen, i samråd med vår trädgårdsmästare skapas en pool som harmoniseras med trädgården.

Betongpool- Hållbart och exklusivt

Betongpoolen är till för dig som ställer lite högre krav på hållbarhet och utseende. Den kan tillverkas på flera olika sätt samt kläs antingen med Liner eller med ”kakel” (klinker). Båda varianterna finns i många färger samt mönster.

Det går även att kombinera Liner under vattenlinjen med ”riktig” klinker från vattenlinjen samt upp för lättare underhåll samt bättre hållbarhet.

En pool för lek och bad, umgänge eller för motion? En nedsänkt eller fristående pool? Vi skapar en pool utifrån dina behov och önskemål. Välkommen att ta kontakt med oss redan idag.

Tjänster & Produkter
Tillbehör
Tillbehör

Pumpar, filter, jet-streams, värmepumpar, dammsugare osv.
Vi saluför märken som Gullberg & Jansson, Pahléns, Hayward mfl.

Service
Service

Vi hjälper dig med allt ifrån reparationer, service, underhåll, byte av liner, montering av extrautrustning så som jet-stream till igångsättande av poolen på våren och stängande av din pool på hösten. Helt enkelt allt som gör ditt pool-ägande enklare.

Byggnation
Byggnation

Vi bygger i första hand gedigna pooler att njuta av och som kräver minimalt med underhåll. Med välanpassade pooltillbehör underlättas skötseln för ett enkelt och bekvämt ägande. Du väljer själv hur stor del av ditt poolbyggande du vill att vi tar hand om.

Erfarenhet
Linerbyte - 15 ÅR
Reparationer - 15 years
Byggnation - 15 ÅR
Spabad - 5 years
Tillbehör - 15 ÅR
BYGGBILDER